Ohlášky ze 7.neděle velikonoční, 12.5.2024

  • Rubriky příspěvkuOhlášky

13.

Pondělí po 7. neděli velikonoční

14.

Sv. Matěje

15.

Sv. Markéty z Cortony, františkánky

16.

Sv. Jana Nepomuckého

17.

Sv. Paschala Baylóna, františkána

18.

Sv. Felixe z Cantalice, kapucína

19.

SESLÁNÍ DUCHA SVATÉHO

http://m.liturgie.cz/misal/kalendar.htm

Rochlice

Sestry Františkánky zvou na další setkání duchovní obnovy Jdi a oprav můj dům – proběhne ve středu 22. května od 19 hodin v kostele sv. Jana Křtitele. Tématem bude Duch Svatý a přednášejícím bude bratr Bonaventura OFM. Těšíme se na setkání s vámi.

Hanychov

– sekání trávy kolem kostela v Hanychově. Sháníme dobrovolníky, kteří by vytvořili druhou skupinu (cca 3 lidi) na sekání trávy, aby se střídala s tou stávající. U kostela je k dispozici jedna sekačka, další bude třeba vzít z domova.

– Příští neděli  se zde v kostele koná od 18 hodin varhanní koncert Jiřiny Dvořákové, nejlepší varhanice hry z oblasti staré hudby a vynikající také v improvizaci.

– Pouť ke sv. Bonifácovi: nabídka pouti do německého města Fulda ke hrobu patrona našeho kostela, sv. Bonifáce, v kryptě katedrály. Po cestě navštívíme také působiště sv. Alžběty Duryňské, sestřenice sv. Anežky České, hrad Wartburg. Jedná se o Pá-So 9-10. srpna 2024. Odhadované náklady jsou kolem 4 tis. Kč (cestovné, ubytování, vstupy, strava) na osobu. Zájemci nechť se hlásí do konce května br. Dominikovi.